Opinie
Jeśli chcesz, podzielić się opinią z innymi - tutaj możesz napisać swoją recenzję. Wasza wiedza to drogowskaz dla innych. Wielokrotnie pytacie Państwo jak to jest, jak działa, jakie są doświadczenia innych. Ile dacie dzieląc się - tyle otrzymają inni. Moje opinie i doświadczenia mogą być uważane za stronnicze. Dlatego tak cenne są Państwa wpisy.

Twoje imię:
Twoja wiadomość:

<-Powrót

 1  2  3 Dalej -> 
Nazwa:Alicja i Paweł
Czas:22.09.2017, o 14:27 (UTC)
Wiadomość:W końcu i my mamy swojego Magrava. Dziękujemy !

Nazwa:marek tczew pomorskie
Czas:16.07.2017, o 07:25 (UTC)
Wiadomość:Mam magrava od pana Jacka doskonale działa technologia keshe działa ale najwarzniejsza jest intencja robienia magravow nie moze byc osoba która robi magravy dla pieniedzy i z myślą jak najwiecej do keszeni i przy piwku zajadajac tłustym kotletem taki magrav nie zadziała nie może byc tak że ktoś robiac magravy zarabia 300 procent lub wiecej nie o to chodziło keshemu żeby zmieniać swiat na nieuccziwosci najlepiej zrobic samemu ale nie każdy ma wysoki poziom energii i dlatego prosi sie takich ludzi uczciwych jak pan Jacek który od serca pomoże z intencją wykonać urzadzenie moim zdaniem trzeba pomagać ludziom nie dla peniedzy tylko tyle zeby koszta wróciły i mały gora 10 procent zysku a najwiekszym zyskiem jest satysfakcja ze komuś ten magrav zadziała pozdrawiam pana Jacka magrav działa zrobiony przez pana i ludzi tym zajmujacy technologia ma zmieniac swiat na lepsze nie mamy innego wyjscia byc tylko dobrym

Nazwa:Janusz
Czas:10.07.2017, o 06:51 (UTC)
Wiadomość:Magrav p. Jacek wykonał pół roku temu. Przez te 6 miesięcy całkowicie zmieniła się jakość życia naszej rodziny i wiele rzeczy się zadziało na każdym poziome. Najlepsza inwestycja w życiu.

Nazwa:Marta
Czas:18.06.2017, o 16:48 (UTC)
Wiadomość:W zwišzku z powaznymi klopotami zdrowotnymi osobistymi i w rodzinie gdzie lekarze polegli- zakupiłam za dosłownie ostatnie pienišdze magrava 2 miesišce temu. Długo by pisać. Najlepsza decyzja mojego życia! Po chorobach ani œladu, dzieciaki radosne i zdrowe. Poprawila się niebywale przestrzen finansowa. Długi oddane a pienišdze plyna dalej
Komentarz:Kolejna zapalona Lampka świeci mocnym światłem. Dodam jeszcze na prośbę P. Marty, że zauważyła że magrav wzmacnia jej intencje i modlitwę przyspieszając czas materializacji. To już któryś z kolei sygnał w tej sprawie. Hmmmm ciekawe....:-) Pewnie stąd wziął się ten strumień pieniędzy i zdrowia...

Nazwa:Barbara
Czas:27.05.2017, o 11:13 (UTC)
Wiadomość:Moja wiekowa już mama wyraźnie odżyła, ma dużo energii , radości. Przestała narzekać na dolegliwości. Nie jest już gderliwa, nieznośna i wiecznie nie zadowolona. Jest tych zmian sporo więcej u wszystkich domowników. Magrav jest z nami dwa miesiące. Wart każdych pieniędzy. Barbara.

Nazwa:Adam
Czas:19.05.2017, o 08:45 (UTC)
Wiadomość:Magrav Home. Mija właœnie trzeci miesišc i naprawdę dzieje się oj dzieje

Nazwa:Janusz
Czas:07.05.2017, o 12:10 (UTC)
Wiadomość:Opisana przez P.Jacka forma zarabiania pieniędzy rzeczywiście jest łatwa i działa. Wystartowało u mnie wczoraj i rośnie. Polecam - solidnie jak magravy. Janusz.

Nazwa:Anna
Czas:07.05.2017, o 07:44 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję za sposób zarabiania. Już jestem na platformie i klikam w reklamy. Już pieniążki lecą. Umieściłam też na stronie zarabiamwnet swoją skromną opinię. Pozdrawiam wszystkich plazmowców. Anna.

Nazwa:Tomasz
Czas:05.05.2017, o 06:24 (UTC)
Wiadomość:Książki dotykają samej Duszy.

Nazwa:Waldemar
Czas:05.05.2017, o 04:44 (UTC)
Wiadomość:Sposób na zarabianie przez internet faktycznie działa i nie jest to żaden wał. Firma solidna a regulamin zarabiania na reklamach czytelny i klarowny. Pierwsze pakiety reklam już zarabiają. Zajmuje mi to z włączeniem i wyłączeniem komputera oraz popijaniem kawy w miedzy czasie, faktycznie około 15 minut. Idealny sposób dla potrzebujących kasy.

Nazwa:Ryszard K.
Czas:21.04.2017, o 07:38 (UTC)
Wiadomość:Nano kubek i inne przedmioty dotarły.
Wszystko zgodne z opisem, wszystko piękne.
Teraz myslę o magravie.

Nazwa:Małgosia i Paweł
Czas:20.04.2017, o 18:54 (UTC)
Wiadomość:Pięknie dziękujemy za magravy. Odpalone w autach i w domu pięknie chodzą. Czuć energię. Solidna robota. Opieraliśmy się na opiniach innych zamawiających i naprawdę było warto.

Nazwa:Antoni - oddziaływanie książki
Czas:05.04.2017, o 12:06 (UTC)
Wiadomość:Używam od Pana z powodzeniem długopis zdrowia. Jednakże wydatku na magrava nie jestem w stanie ponieść a moja wiedza i zdolności nie pozwalają na samodzielną budowę. Zakupiłem więc na podstawie opisu książkę. Wiele czytam i zawsze czytałem. Nic mnie jednak tak nie dotknęło.
Nie wiem jak to się dzieje ale rzeczywiście książka- jej treść ma jakieś niewidoczne oddziaływanie. Niewiarygodne !
Potwierdzam solidność Pana Jacka. Dziękuję.
Komentarz:Tak , to prawda. Treść książki żywo oddziałuje. Jest Pan kolejną osobą którą dotknęła ta niezwykła książka. Anastazja jak powiedziała tak zrobiła - wprowadziła w treść energię.
Technologia plazmowa prowadzi nas właśnie do tego o czym uczy Anastazja.

Nazwa:marek Tczew
Czas:04.04.2017, o 16:45 (UTC)
Wiadomość:Mam magrava 3 tygodnie działa wpaniale to prawda zmienia czlowieka lżej sie staje do pracy nie czuje zmęczenia pole plazmy robi swoje kaskady mam powpinane w każdym gniazdku magrava pod luzko dałem lepiej śpię zauważyłem redukcje na energii elektrycznej 20 procent dziekuje panie Jacku dobra robota magrav nnajwyższa klasa polecam każdemu tylko cierpliwość to klucz do wszystkiego
Komentarz:Zdrowie , naprawa , regeneracja. Zdrowie, harmonia, spokój to intencje które zostały włożone w Pana urządzenie.
Życzę dalszej radości z użytkowania.
Nie zapominajmy, że to my sami jesteśmy interfejsem naszych plazmowych urządzeń.

Nazwa:Sylwia
Czas:26.03.2017, o 15:22 (UTC)
Wiadomość:Kubeczki nano dotarły dwa tygodnie temu. Warto było czekać. Dziękuję

Nazwa:Darek
Czas:05.03.2017, o 18:08 (UTC)
Wiadomość:Coś od dwóch dni zaczęło się dziać. Komputer samochodowy pokazuje mniejsze zużycie o ponad litr. Jednak z tymi magravami to prawda. Mam nadzieję że to początek redukcji. Dziękuję Panie Jacku za wszelkie sugestie i czekam na dostępność w ofercie Systemu Zdrowia.
Komentarz:To kwestia zrozumienia technologii i jej zastosowania. Same urządzenia z siebie za wiele nie zrobią poza generowaniem pól. Jednak ich ukierunkowanie to wynik naszego świadomego działania. Zakupiona maszynka do golenia także nie goli. Trzeba ją rozpakować, Włączyć do kontaktu a i to za mało. Trzeba jeszcze włączyć przycisk i co ... - dalej nic . Dopiero czynność polegająca na przyłożeniu do twarzy i wykonywaniu ruchów daje oczekiwane efekty. Zauważmy , że maszynka cały czas była sprawna i działająca - zanim jeszcze ją uruchomiliśmy...
Kiedy system zdrowia będzie dostępny - znajdzie się w zakładce oferta jako dodatkowa pozycja.

Nazwa:Marek TCZEW
Czas:01.03.2017, o 16:55 (UTC)
Wiadomość:Dobra robota panie Jacku kubeczki świetne nano powłoka stabilna i czuję ta energie polecam każdemu kubeczek nano za tą robotę to bardzo tanio teraz zamówiłem mgrava pod lupą sprawdzę taki mam harakter lubie sprawdzać bo chce purzniej kilka magrawow kupić jak zauwarze jego moc kubeczki super dobra robota

Nazwa:Witold
Czas:27.02.2017, o 14:30 (UTC)
Wiadomość:Kubki z nano bajera. Z całą odpowiedzialnością rekomenduję.

Nazwa:Waldemar K.
Czas:19.02.2017, o 09:01 (UTC)
Wiadomość:Zbudowałem już swojego magrava po kilku miesiącach nauki warsztatów Dr.Keshe. Rozumiem technologię. Z braku czasu postanowiłem zakupić kolejnego wykonanego przez kogoś. Mój brat zamówił dla siebie do samochodu. Powiem tak: Robota solidna, całość estetyczna , zachowane parametry urządzenia typu odległości i wielkości. Grafika solidna, połączenia mocne i stabilne. Ten człowiek naprawdę wie co robi. Oba magravy naprawdę nie ma się do czego doczepić. No i ten bezpiecznik automatyczny, dobry pomysł. Rozmawiałem z tym panem i rozumie technologię głębiej niż większość niedzielnych keshowców. Pozdrawiam plazmowo.
Komentarz:Sprostuję jedynie że chodzi o Grafinę a nie grafikę - zwykłe przejęzyczenie z klikaniem tak bywa. Dziękuję za zaufanie.

Nazwa:Krzysztof koło Jeleniej Góry
Czas:19.02.2017, o 08:53 (UTC)
Wiadomość:Mam już ponad trzy tygodnie pena albo i lepiej.
Miałem bardzo duże problemy z sercem (ARYTMIA- inne).
Teraz to nawet praca w ogrodzie nie męczy.

Nazwa:Patrycja
Czas:12.02.2017, o 22:29 (UTC)
Wiadomość:Nie może tak być że inni majš swój własny miedziany kubeczek z nano a ja w tyle

Nazwa:Weronika
Czas:10.02.2017, o 19:15 (UTC)
Wiadomość:Piłam przez dwa dni z miedzianego kubka bez nano i zawalone anginą gardło przeszło ! Muszę sprawić całej rodzinie bo każdy macza dzioba w moim kubeczku. Cierpliwie czekam na kubek z nano.

Nazwa:Tadeusz
Czas:10.02.2017, o 16:43 (UTC)
Wiadomość:Posiadam magrav car dwa tygodnie. Zauważyłem na razie jedną rzecz. Mianowicie nie mam już problemów z zapalaniem na mrozie gdzie do tej pory mój wiekowy diesel po prostu się męczył.

Nazwa:Alicja
Czas:09.02.2017, o 18:32 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję za Peny - są śliczne, oraz za równie pięknego Magrava. Dużego plazmowego pola dla wszystkich.

Nazwa:Antoni
Czas:07.02.2017, o 13:11 (UTC)
Wiadomość:Kupiłem 3 magravy od trzech różnych ludzi. Także i z tej strony. Jeden za 600 zł drugi za 1000 zł.
Chciałem sprawdzić jak to się ma do jakości cenowo. Oba były - no nie byłem zadowolony - choć ten droższy był ładniejszy wizualne za to ten tańszy lepiej działający i dokładniej wykonany. W jednym odległości miedzy segmentami cewek były prawie 10 cm co nie jest dopuszczalne - instrukcja z Fundacji mówi inaczej. Drugi miał tak położone nano że się sypało jak pył węglowy.
Jednak ten z tej strony bije konkurencję o lata świetlne. Dziękuję przy okazji że drogą wyjątku zgodził się Pan na poprawę tych dwóch choć zapewne lepiej było by zbudować od nowa. Jestem automatykiem przemysłowym i ogarniam temat ale kompletny brak czasu sprawia że wolałem kupić gotowe. Magrav od P. Jacka jest przemyślany konstrukcyjnie, zabezpieczony bezpiecznikiem automatycznym, oznaczone wtyczki i obrazkowa instrukcja. Wszystko dopracowane. Sąsiad który dokonał zakupu 3 miesiące temu ma już 40 % spadki poboru i lecą dalej. Ale ci są w temacie nie patrzą na prąd.
Sam jestem sobie winien że zachciało mi się eksperymentów - taki jestem. Z facetem można pogadać na wiele tematów, jest sympatyczny i znacznie odbiega od otaczającej nas codzienności. Rozmowy poprawiają nastrój.
Podsumowanie jest takie - tanio to jest w sklepie za 5 zł z adekwatną do ceny jakością. Budujcie albo sami - albo bierzcie od ludzi którzy maja o tym wiedzę, doświadczenie i sami technologię stosują. Teraz gdy już wiem kolejne urządzenia do drugiego domu i warsztatu będą tylko z tego sprawdzonego źródła. A ktoś już pisał niżej o cwaniakach i oszustach... Antoni.
Komentarz:Naprawdę smucą takie opisy doświadczeń z mało rzetelnymi wykonawcami. Technologia ma służyć nam wszystkim. Tak ciężko ludziom zrozumieć, że pola magrawów łączą się ze sobą i wzajemnie oddziałują zmieniając naszą rzeczywistość...
Na pytanie czy dla siebie samego zrobił bym dokładnie takie samo urządzenie które otrzymują zamawiający? - odpowiadam z małą zazdrością i zdecydowanie Tak ! Moje osobiste magravy są robione jeszcze w starszej technologii i wyglądem estetycznym oraz rozwiązaniami są daleko w tyle za obecnymi. Otrzymujecie więc Państwo urządzenia wykonane o wiele lepiej niż te które sam posiadam. Urządzenia - te wszystkie które Państwo zamawiacie, i otrzymujecie - nie tylko Magravy, wykonują Marek - jego pełne opracowanie konstrukcyjne magravów, Natalia, Sebastian, Gosia i pozostali z Teamu.

 
Reklama
 
Health Pen Długopis Zdrowia Magrav
 
A Ty, - posiadasz już swojego
Pena i Magrava ?
Jak się to u mnie zaczęło:
 
Pierwsze praktyczne moje zetknięcie się z
Technologią Keshe polegało na tym że
przystawiałem Health Pena do bolącego zęba.
Tego typu dolegliwości zawsze kończyły się tzw. kanałówką. I wiesz co, - zelżało wyraźnie, powtarzałem po kilka minut kilka razy tamtego dnia. Zelżało o połowę. Robiłem tak przez dwa kolejne dni. Do dzisiaj nie byłem u dentysty. Przestałem wierzyć,
że to działa. Wiarę zamieniłem na wiedzę którą
ciągle poszerzam.
System Balansujący
 
Lekarze bezradni ?
Wszystko już wypróbowane ?
Szukasz ostatniej deski ratunku ?
Zapraszamy do naprawy tego
co dzieje się na polu nie fizycznym by
przełożyło się na to co fizyczne.
 
Dzisiaj stronę odwiedziło już 10 odwiedzający (24 wejścia) tutaj!
=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=