Opinie
Jeśli chcesz, podzielić się opinią z innymi - tutaj możesz napisać swoją recenzję. Wasza wiedza to drogowskaz dla innych. Wielokrotnie pytacie Państwo jak to jest, jak działa, jakie są doświadczenia innych. Ile dacie dzieląc się - tyle otrzymają inni. Moje opinie i doświadczenia mogą być uważane za stronnicze. Dlatego tak cenne są Państwa wpisy.

Twoje imię:
Twoja wiadomość:

<-Powrót

 1  2  3  4 Dalej -> 
Nazwa:Marzena
Czas:23.11.2017, o 14:05 (UTC)
Wiadomość:pracuję jako pielęgniarka. Podrzucam czasem peny i nie tylko niektórym pacjentom. Więcej na ten temat wolałabym nie pisać. Polecam.

Nazwa:wiktor
Czas:23.11.2017, o 08:41 (UTC)
Wiadomość:Magrav w aucie istny szatan. Pociągnąłem rurki z gansem w podsufitówce i podłodze. Pod każdym fotelem Healthpen. Dolot powietrza owinięty dentką rowerową z gansem. Trochę innych czarów i działanie magrava aż mrowi w dupsko. Fury nie poznaję. Ludziom się poprawia też. Dzięki za rady i super magrava.

Nazwa:Dorota
Czas:23.11.2017, o 08:07 (UTC)
Wiadomość:W każdej torebce i kosmetyczce mam Pena, po to by nie zapominać i zawsze mieć ze sobš. A torebek trochę mam

Nazwa:Paweł
Czas:22.11.2017, o 19:18 (UTC)
Wiadomość:To mój drugi magrav. Bardzo żałuję że pierwszego nie zakupiłem tutaj. Jakość wykonania i działania bez porównania. Dziękuję.

Nazwa:Danuta
Czas:28.09.2017, o 08:26 (UTC)
Wiadomość:Health Peny i magrav sprawują się Wyśmienicie !

Nazwa:Alicja i Paweł
Czas:22.09.2017, o 14:27 (UTC)
Wiadomość:W końcu i my mamy swojego Magrava. Dziękujemy !

Nazwa:Bogusław
Czas:11.09.2017, o 17:37 (UTC)
Wiadomość:Zawiedli lekarze, zawiodło wszystko... Zamówiłem system zdrowia. Pomógł bardzo i teraz pomaga innym. Dziękuję za Cierpliwość i naukę. Wszystko dostarczone przez plazmowy team i złożone na miejscu wraz z instrukcją. Naprawdę bardzo solidne wykonanie i skuteczność.

Nazwa:marek tczew pomorskie
Czas:16.07.2017, o 07:25 (UTC)
Wiadomość:Mam magrava od pana Jacka doskonale działa technologia keshe działa ale najwarzniejsza jest intencja robienia magravow nie moze byc osoba która robi magravy dla pieniedzy i z myślą jak najwiecej do keszeni i przy piwku zajadajac tłustym kotletem taki magrav nie zadziała nie może byc tak że ktoś robiac magravy zarabia 300 procent lub wiecej nie o to chodziło keshemu żeby zmieniać swiat na nieuccziwosci najlepiej zrobic samemu ale nie każdy ma wysoki poziom energii i dlatego prosi sie takich ludzi uczciwych jak pan Jacek który od serca pomoże z intencją wykonać urzadzenie moim zdaniem trzeba pomagać ludziom nie dla peniedzy tylko tyle zeby koszta wróciły i mały gora 10 procent zysku a najwiekszym zyskiem jest satysfakcja ze komuś ten magrav zadziała pozdrawiam pana Jacka magrav działa zrobiony przez pana i ludzi tym zajmujacy technologia ma zmieniac swiat na lepsze nie mamy innego wyjscia byc tylko dobrym

Nazwa:Janusz
Czas:10.07.2017, o 06:51 (UTC)
Wiadomość:Magrav p. Jacek wykonał pół roku temu. Przez te 6 miesięcy całkowicie zmieniła się jakość życia naszej rodziny i wiele rzeczy się zadziało na każdym poziome. Najlepsza inwestycja w życiu.

Nazwa:Marta
Czas:18.06.2017, o 16:48 (UTC)
Wiadomość:W zwišzku z powaznymi klopotami zdrowotnymi osobistymi i w rodzinie gdzie lekarze polegli- zakupiłam za dosłownie ostatnie pienišdze magrava 2 miesišce temu. Długo by pisać. Najlepsza decyzja mojego życia! Po chorobach ani œladu, dzieciaki radosne i zdrowe. Poprawila się niebywale przestrzen finansowa. Długi oddane a pienišdze plyna dalej
Komentarz:Kolejna zapalona Lampka świeci mocnym światłem. Dodam jeszcze na prośbę P. Marty, że zauważyła że magrav wzmacnia jej intencje i modlitwę przyspieszając czas materializacji. To już któryś z kolei sygnał w tej sprawie. Hmmmm ciekawe....:-) Pewnie stąd wziął się ten strumień pieniędzy i zdrowia...

Nazwa:Barbara
Czas:27.05.2017, o 11:13 (UTC)
Wiadomość:Moja wiekowa już mama wyraźnie odżyła, ma dużo energii , radości. Przestała narzekać na dolegliwości. Nie jest już gderliwa, nieznośna i wiecznie nie zadowolona. Jest tych zmian sporo więcej u wszystkich domowników. Magrav jest z nami dwa miesiące. Wart każdych pieniędzy. Barbara.

Nazwa:Adam
Czas:19.05.2017, o 08:45 (UTC)
Wiadomość:Magrav Home. Mija właœnie trzeci miesišc i naprawdę dzieje się oj dzieje

Nazwa:Janusz
Czas:07.05.2017, o 12:10 (UTC)
Wiadomość:Opisana przez P.Jacka forma zarabiania pieniędzy rzeczywiście jest łatwa i działa. Wystartowało u mnie wczoraj i rośnie. Polecam - solidnie jak magravy. Janusz.

Nazwa:Anna
Czas:07.05.2017, o 07:44 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję za sposób zarabiania. Już jestem na platformie i klikam w reklamy. Już pieniążki lecą. Umieściłam też na stronie zarabiamwnet swoją skromną opinię. Pozdrawiam wszystkich plazmowców. Anna.

Nazwa:Tomasz
Czas:05.05.2017, o 06:24 (UTC)
Wiadomość:Książki dotykają samej Duszy.

Nazwa:Waldemar
Czas:05.05.2017, o 04:44 (UTC)
Wiadomość:Sposób na zarabianie przez internet faktycznie działa i nie jest to żaden wał. Firma solidna a regulamin zarabiania na reklamach czytelny i klarowny. Pierwsze pakiety reklam już zarabiają. Zajmuje mi to z włączeniem i wyłączeniem komputera oraz popijaniem kawy w miedzy czasie, faktycznie około 15 minut. Idealny sposób dla potrzebujących kasy.

Nazwa:Ryszard K.
Czas:21.04.2017, o 07:38 (UTC)
Wiadomość:Nano kubek i inne przedmioty dotarły.
Wszystko zgodne z opisem, wszystko piękne.
Teraz myslę o magravie.

Nazwa:Małgosia i Paweł
Czas:20.04.2017, o 18:54 (UTC)
Wiadomość:Pięknie dziękujemy za magravy. Odpalone w autach i w domu pięknie chodzą. Czuć energię. Solidna robota. Opieraliśmy się na opiniach innych zamawiających i naprawdę było warto.

Nazwa:Antoni - oddziaływanie książki
Czas:05.04.2017, o 12:06 (UTC)
Wiadomość:Używam od Pana z powodzeniem długopis zdrowia. Jednakże wydatku na magrava nie jestem w stanie ponieść a moja wiedza i zdolności nie pozwalają na samodzielną budowę. Zakupiłem więc na podstawie opisu książkę. Wiele czytam i zawsze czytałem. Nic mnie jednak tak nie dotknęło.
Nie wiem jak to się dzieje ale rzeczywiście książka- jej treść ma jakieś niewidoczne oddziaływanie. Niewiarygodne !
Potwierdzam solidność Pana Jacka. Dziękuję.
Komentarz:Tak , to prawda. Treść książki żywo oddziałuje. Jest Pan kolejną osobą którą dotknęła ta niezwykła książka. Anastazja jak powiedziała tak zrobiła - wprowadziła w treść energię.
Technologia plazmowa prowadzi nas właśnie do tego o czym uczy Anastazja.

Nazwa:marek Tczew
Czas:04.04.2017, o 16:45 (UTC)
Wiadomość:Mam magrava 3 tygodnie działa wpaniale to prawda zmienia czlowieka lżej sie staje do pracy nie czuje zmęczenia pole plazmy robi swoje kaskady mam powpinane w każdym gniazdku magrava pod luzko dałem lepiej śpię zauważyłem redukcje na energii elektrycznej 20 procent dziekuje panie Jacku dobra robota magrav nnajwyższa klasa polecam każdemu tylko cierpliwość to klucz do wszystkiego
Komentarz:Zdrowie , naprawa , regeneracja. Zdrowie, harmonia, spokój to intencje które zostały włożone w Pana urządzenie.
Życzę dalszej radości z użytkowania.
Nie zapominajmy, że to my sami jesteśmy interfejsem naszych plazmowych urządzeń.

Nazwa:Sylwia
Czas:26.03.2017, o 15:22 (UTC)
Wiadomość:Kubeczki nano dotarły dwa tygodnie temu. Warto było czekać. Dziękuję

Nazwa:Darek
Czas:05.03.2017, o 18:08 (UTC)
Wiadomość:Coś od dwóch dni zaczęło się dziać. Komputer samochodowy pokazuje mniejsze zużycie o ponad litr. Jednak z tymi magravami to prawda. Mam nadzieję że to początek redukcji. Dziękuję Panie Jacku za wszelkie sugestie i czekam na dostępność w ofercie Systemu Zdrowia.
Komentarz:To kwestia zrozumienia technologii i jej zastosowania. Same urządzenia z siebie za wiele nie zrobią poza generowaniem pól. Jednak ich ukierunkowanie to wynik naszego świadomego działania. Zakupiona maszynka do golenia także nie goli. Trzeba ją rozpakować, Włączyć do kontaktu a i to za mało. Trzeba jeszcze włączyć przycisk i co ... - dalej nic . Dopiero czynność polegająca na przyłożeniu do twarzy i wykonywaniu ruchów daje oczekiwane efekty. Zauważmy , że maszynka cały czas była sprawna i działająca - zanim jeszcze ją uruchomiliśmy...
Kiedy system zdrowia będzie dostępny - znajdzie się w zakładce oferta jako dodatkowa pozycja.

Nazwa:Marek TCZEW
Czas:01.03.2017, o 16:55 (UTC)
Wiadomość:Dobra robota panie Jacku kubeczki świetne nano powłoka stabilna i czuję ta energie polecam każdemu kubeczek nano za tą robotę to bardzo tanio teraz zamówiłem mgrava pod lupą sprawdzę taki mam harakter lubie sprawdzać bo chce purzniej kilka magrawow kupić jak zauwarze jego moc kubeczki super dobra robota

Nazwa:Witold
Czas:27.02.2017, o 14:30 (UTC)
Wiadomość:Kubki z nano bajera. Z całą odpowiedzialnością rekomenduję.

Nazwa:Waldemar K.
Czas:19.02.2017, o 09:01 (UTC)
Wiadomość:Zbudowałem już swojego magrava po kilku miesiącach nauki warsztatów Dr.Keshe. Rozumiem technologię. Z braku czasu postanowiłem zakupić kolejnego wykonanego przez kogoś. Mój brat zamówił dla siebie do samochodu. Powiem tak: Robota solidna, całość estetyczna , zachowane parametry urządzenia typu odległości i wielkości. Grafika solidna, połączenia mocne i stabilne. Ten człowiek naprawdę wie co robi. Oba magravy naprawdę nie ma się do czego doczepić. No i ten bezpiecznik automatyczny, dobry pomysł. Rozmawiałem z tym panem i rozumie technologię głębiej niż większość niedzielnych keshowców. Pozdrawiam plazmowo.
Komentarz:Sprostuję jedynie że chodzi o Grafinę a nie grafikę - zwykłe przejęzyczenie z klikaniem tak bywa. Dziękuję za zaufanie.

 
Reklama
 
Health Pen Długopis Zdrowia Magrav
 
A Ty, - posiadasz już swojego
Pena i Magrava ?
Jak się to u mnie zaczęło:
 
Pierwsze praktyczne moje zetknięcie się z
Technologią Keshe polegało na tym że
przystawiałem Health Pena do bolącego zęba.
Tego typu dolegliwości zawsze kończyły się tzw. kanałówką. I wiesz co, - zelżało wyraźnie, powtarzałem po kilka minut kilka razy tamtego dnia. Zelżało o połowę. Robiłem tak przez dwa kolejne dni. Do dzisiaj nie byłem u dentysty. Przestałem wierzyć,
że to działa. Wiarę zamieniłem na wiedzę którą
ciągle poszerzam.
System Balansujący
 
Lekarze bezradni ?
Wszystko już wypróbowane ?
Szukasz ostatniej deski ratunku ?
Zapraszamy do naprawy tego
co dzieje się na polu nie fizycznym by
przełożyło się na to co fizyczne.
 
Dzisiaj stronę odwiedziło już 22 odwiedzający (86 wejścia) tutaj!
=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=