Opinie
Jeśli chcesz, podzielić się opinią z innymi - tutaj możesz napisać swoją recenzję. Wasza wiedza to drogowskaz dla innych. Wielokrotnie pytacie Państwo jak to jest, jak działa, jakie są doświadczenia innych. Ile dacie dzieląc się - tyle otrzymają inni. Moje opinie i doświadczenia mogą być uważane za stronnicze. Dlatego tak cenne są Państwa wpisy.

Twoje imię:
Twoja wiadomość:

<-Powrót

 1  2  3  4 Dalej -> 
Nazwa:-
Czas:25.09.2018, o 17:50 (UTC)
Wiadomość:gdzie można kupić magrav osobisty??
Komentarz:W zakładce Oferta i Kontakt ?

Nazwa:Magda i Tomek
Czas:07.06.2018, o 12:47 (UTC)
Wiadomość:Urzšdzenie do wirowania wody jest estetycznie wykonane jak wszystkie pozostałe wytwory, i robi ogromne wrażenie. Podaliœmy w dzbanku kompot z wirem. Wszyscy zachwyceni. Pijemy codziennie wodę z octem. Każdy czeka teraz ze swojš szklankš by wpuœcić wira
Komentarz:,,Wpuścić wira ?,, - Proszę tylko wirować samą wodę i dopiero do niej wlewać ocet jabłkowy. Faktycznie jako element dekoracyjny można na podstawce postawić dzbanek z kompotem.

Nazwa:Jarowscy
Czas:31.05.2018, o 06:27 (UTC)
Wiadomość:Warto było kupić magrava. U nas dzieją się zmiany na wielu płaszczyznach. Z P. Jackiem można pogadać dosłownie o wszystkim. Urządzenie starannie wykonane i co najważniejsze działa. Pozdrawiamy wszystkich ludzi otwartych i świadomych.

Nazwa:Tomasz
Czas:30.05.2018, o 14:01 (UTC)
Wiadomość:Faktycznie magav daje jakąś ochronę. Szemrane typy odwiedzające mojego brata nie mogą u nas wysiedzieć od chwili gdy zleciłem wykonanie urządzenia. Pewna długoletnia dolegliwość też minęła. Kupiłem też u P.Jacka urządzenie Wirex i ustawia się do niego kolejka - dzieciaki wręcz oszalały. I faktycznie można tak bez końca.
Komentarz:Tak , o tej ochronie wiele razy mówił M.T.Keshe...Ale i wielu użytkowników to potwierdza. Wirex mnie samego hipnotyzuje więc się nie dziwię. To taka nazwa robocza ale w sumie to chyba zostanie Urządzenie wkrótce pojawi się w ofercie więc cieszę się że przejdzie wszechstronne testy u Państwa. Mile widziana opinia na temat tego wirowania choć jedyne wiarygodne badania jakie można zrobić dotyczą działań laboratoryjnych i testów typu tych przeprowadzanych przez Masaru Emoto.

Nazwa:Witold
Czas:18.04.2018, o 22:02 (UTC)
Wiadomość:Jacku,chapeau bas przed toba,magrava podpiolem 15.12.2017,zonie minely migreny(jak ktos mial to wie co to jest)ja przestalem klnac,jestem wyciszony a i pies jakby spokojniejszy,a na dodatek otrzymalem nowy rachunek za prad i jest 60zl mniejszy miesiecznie od poprzedniego a zuzycie mam wieksze poniewaz kupilem fotel do masazu i chodzi codziennie a pobiera 260W,no i na koniec dodam,ze moi znajomi przestali sie ze mnie smiac
Komentarz:Żadnych Witoldzie gloryfikacji. To nie moja zasługa. Wszystko co się zadziało to Wasze działanie i interakcje z urządzeniem. Ja tylko tam parę drutów poskręcałem Cieszę się ze zmian , a te gdy się już zadziały - tego procesu już nie można powstrzymać.No chyba że przez zmianę opowiedzenia się. Najlepszego !

Nazwa:Monika
Czas:21.01.2018, o 22:45 (UTC)
Wiadomość:Źle się działo w mojej rodzinie dlatego zakupiłam magrava. Potwierdzam- transformuje świadomość . Sytuacja w domu w tej chwili jest po prostu cudem. Dziękuję z serca.

Nazwa:Karol
Czas:11.12.2017, o 14:34 (UTC)
Wiadomość:Tak, pomyłka- miało być Solidnie a nie siłownię ? Przepraszam, Karol.

Nazwa:Karol
Czas:11.12.2017, o 13:39 (UTC)
Wiadomość:Wszystko wykonane naprawdę siłownię. Kiedy trzymam dłonie nad magravem czuję delikatne mrowienie i kłucie w opuszkach palców.
Komentarz:Staram się wykonywać wszystko jak najmniej ,,siłownie,, Domyślam się że chodziło o inny wyraz :-)

Nazwa:Marzena
Czas:23.11.2017, o 14:05 (UTC)
Wiadomość:pracuję jako pielęgniarka. Podrzucam czasem peny i nie tylko niektórym pacjentom. Więcej na ten temat wolałabym nie pisać. Polecam.

Nazwa:wiktor
Czas:23.11.2017, o 08:41 (UTC)
Wiadomość:Magrav w aucie istny szatan. Pociągnąłem rurki z gansem w podsufitówce i podłodze. Pod każdym fotelem Healthpen. Dolot powietrza owinięty dentką rowerową z gansem. Trochę innych czarów i działanie magrava aż mrowi w dupsko. Fury nie poznaję. Ludziom się poprawia też. Dzięki za rady i super magrava.

Nazwa:Dorota
Czas:23.11.2017, o 08:07 (UTC)
Wiadomość:W każdej torebce i kosmetyczce mam Pena, po to by nie zapominać i zawsze mieć ze sobš. A torebek trochę mam

Nazwa:Paweł
Czas:22.11.2017, o 19:18 (UTC)
Wiadomość:To mój drugi magrav. Bardzo żałuję że pierwszego nie zakupiłem tutaj. Jakość wykonania i działania bez porównania. Dziękuję.

Nazwa:Danuta
Czas:28.09.2017, o 08:26 (UTC)
Wiadomość:Health Peny i magrav sprawują się Wyśmienicie !

Nazwa:Alicja i Paweł
Czas:22.09.2017, o 14:27 (UTC)
Wiadomość:W końcu i my mamy swojego Magrava. Dziękujemy !

Nazwa:Bogusław
Czas:11.09.2017, o 17:37 (UTC)
Wiadomość:Zawiedli lekarze, zawiodło wszystko... Zamówiłem system zdrowia. Pomógł bardzo i teraz pomaga innym. Dziękuję za Cierpliwość i naukę. Wszystko dostarczone przez plazmowy team i złożone na miejscu wraz z instrukcją. Naprawdę bardzo solidne wykonanie i skuteczność.

Nazwa:marek tczew pomorskie
Czas:16.07.2017, o 07:25 (UTC)
Wiadomość:Mam magrava od pana Jacka doskonale działa technologia keshe działa ale najwarzniejsza jest intencja robienia magravow nie moze byc osoba która robi magravy dla pieniedzy i z myślą jak najwiecej do keszeni i przy piwku zajadajac tłustym kotletem taki magrav nie zadziała nie może byc tak że ktoś robiac magravy zarabia 300 procent lub wiecej nie o to chodziło keshemu żeby zmieniać swiat na nieuccziwosci najlepiej zrobic samemu ale nie każdy ma wysoki poziom energii i dlatego prosi sie takich ludzi uczciwych jak pan Jacek który od serca pomoże z intencją wykonać urzadzenie moim zdaniem trzeba pomagać ludziom nie dla peniedzy tylko tyle zeby koszta wróciły i mały gora 10 procent zysku a najwiekszym zyskiem jest satysfakcja ze komuś ten magrav zadziała pozdrawiam pana Jacka magrav działa zrobiony przez pana i ludzi tym zajmujacy technologia ma zmieniac swiat na lepsze nie mamy innego wyjscia byc tylko dobrym

Nazwa:Janusz
Czas:10.07.2017, o 06:51 (UTC)
Wiadomość:Magrav p. Jacek wykonał pół roku temu. Przez te 6 miesięcy całkowicie zmieniła się jakość życia naszej rodziny i wiele rzeczy się zadziało na każdym poziome. Najlepsza inwestycja w życiu.

Nazwa:Marta
Czas:18.06.2017, o 16:48 (UTC)
Wiadomość:W zwišzku z powaznymi klopotami zdrowotnymi osobistymi i w rodzinie gdzie lekarze polegli- zakupiłam za dosłownie ostatnie pienišdze magrava 2 miesišce temu. Długo by pisać. Najlepsza decyzja mojego życia! Po chorobach ani œladu, dzieciaki radosne i zdrowe. Poprawila się niebywale przestrzen finansowa. Długi oddane a pienišdze plyna dalej
Komentarz:Kolejna zapalona Lampka świeci mocnym światłem. Dodam jeszcze na prośbę P. Marty, że zauważyła że magrav wzmacnia jej intencje i modlitwę przyspieszając czas materializacji. To już któryś z kolei sygnał w tej sprawie. Hmmmm ciekawe....:-) Pewnie stąd wziął się ten strumień pieniędzy i zdrowia...

Nazwa:Barbara
Czas:27.05.2017, o 11:13 (UTC)
Wiadomość:Moja wiekowa już mama wyraźnie odżyła, ma dużo energii , radości. Przestała narzekać na dolegliwości. Nie jest już gderliwa, nieznośna i wiecznie nie zadowolona. Jest tych zmian sporo więcej u wszystkich domowników. Magrav jest z nami dwa miesiące. Wart każdych pieniędzy. Barbara.

Nazwa:Adam
Czas:19.05.2017, o 08:45 (UTC)
Wiadomość:Magrav Home. Mija właœnie trzeci miesišc i naprawdę dzieje się oj dzieje

Nazwa:Janusz
Czas:07.05.2017, o 12:10 (UTC)
Wiadomość:Opisana przez P.Jacka forma zarabiania pieniędzy rzeczywiście jest łatwa i działa. Wystartowało u mnie wczoraj i rośnie. Polecam - solidnie jak magravy. Janusz.

Nazwa:Anna
Czas:07.05.2017, o 07:44 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję za sposób zarabiania. Już jestem na platformie i klikam w reklamy. Już pieniążki lecą. Umieściłam też na stronie zarabiamwnet swoją skromną opinię. Pozdrawiam wszystkich plazmowców. Anna.

Nazwa:Tomasz
Czas:05.05.2017, o 06:24 (UTC)
Wiadomość:Książki dotykają samej Duszy.

Nazwa:Waldemar
Czas:05.05.2017, o 04:44 (UTC)
Wiadomość:Sposób na zarabianie przez internet faktycznie działa i nie jest to żaden wał. Firma solidna a regulamin zarabiania na reklamach czytelny i klarowny. Pierwsze pakiety reklam już zarabiają. Zajmuje mi to z włączeniem i wyłączeniem komputera oraz popijaniem kawy w miedzy czasie, faktycznie około 15 minut. Idealny sposób dla potrzebujących kasy.

Nazwa:Ryszard K.
Czas:21.04.2017, o 07:38 (UTC)
Wiadomość:Nano kubek i inne przedmioty dotarły.
Wszystko zgodne z opisem, wszystko piękne.
Teraz myslę o magravie.

 
Reklama
 
Health Pen Długopis Zdrowia Magrav
 
A Ty, - posiadasz już swojego
Pena i Magrava ?
Jak się to u mnie zaczęło:
 
Pierwsze praktyczne moje zetknięcie się z
Technologią Keshe polegało na tym że
przystawiałem Health Pena do bolącego zęba.
Tego typu dolegliwości zawsze kończyły się tzw. kanałówką. I wiesz co, - zelżało wyraźnie, powtarzałem po kilka minut kilka razy tamtego dnia. Zelżało o połowę. Robiłem tak przez dwa kolejne dni. Do dzisiaj nie byłem u dentysty. Przestałem wierzyć,
że to działa. Wiarę zamieniłem na wiedzę którą
ciągle poszerzam.
System Balansujący
 
Lekarze bezradni ?
Wszystko już wypróbowane ?
Szukasz ostatniej deski ratunku ?
Zapraszamy do naprawy tego
co dzieje się na polu nie fizycznym by
przełożyło się na to co fizyczne.
 
Dzisiaj stronę odwiedziło już 18 odwiedzający (38 wejścia) tutaj!
=> Chcesz darmową stronę ? Kliknij tutaj! <=